Избор на раница за 1-ви клас? Открий Coolpack Turtle!

0

Всеки родител минава през избор на ученическа раница за първи клас. Ние знаем, че сред толкова голямо разнообразие, изборът на ученическа раница може да бъде труден. Не се притеснявай – тук си на правилното място. Ще откриеш подробна информация, снимки и видеа за най-предпочитаните раници за първокласници на Coolpack, за да направиш най-правилния избор за твоето дете.

Първо, кратко напомняме кои са критериите за избор на ученическа раница за първи клас:

  • Размер – важно е раницата да не е твърде голяма, нито твърде малка. Изберете ученическа раница, която е подходяща за пропорциите на тялото – важно е да не е по-широка от раменете на детето и да не пада под кръста му.
  • Отделения – за някои деца е по-удобно да имат едно голямо отделение, в което да лесно да виждат всички учебници. Други предпочитат повече джобове и отделения, за да подредят всички учебници и принадлежности по техен избор.
  • Важно е раницата да бъде с подсилен гръб.

Всички раници са твърде малки или твърде големи! Няма подходящ размер никъде

Сигурни сме, че си чувал това или може би самият ти си си го мислил. Понякога наистина изглежда, че перфектен размер раница за първи клас ня-ма.

Представяме ти Coopack Turtle – раницата, която със сигурност ще ти хареса!

ученическа раница за първи клас

Раница, която расте с твоето дете? Точно така!

Coolpack Turtle е раница специално създадена за първокласници. Тя е предпочитан модел за много родители, тъй като може да се регулира спрямо индивидуалната височина на всяко дете. Голямото предимство на модел Coolpack Turtle са регулируемите презрамки.

избор на раница първи клас

Благодарение на тях можеш да нагласиш презрамките на различни височини. Така ще си сигурен, че раницата приляга правилно на ръста на твоето дете.

Децата растат много бързо в тази възраст и ако ти се струва, че раницата му е умаляла – просто премести презрамките на следващият размер. Не забравяй, че освен на височина, можеш и да регулираш презрамките, така че да не се изхлузват от раменете на детето. Раницата има и регулириум колан, който се закопчава на гърдите. Той спомага за равномерното разпределение на тежестта и помага за запазването на правилна стойка.

Другото предимство на раницата са твърдият панел и твърдото дъно. Всички модели Coolpack Turtle имат твърд гръб, подплатен с EVA пяна за удобство при носене.

Предимствата на избор на ученическа раница Coolpack Turtle: 

  • регулируеми презрамки спрямо височината на детето
  • две отделения
  • твърд гръб, твърд панел и дъно
  • колан за закопчаване на гърдите

Открий раници Coolpack Turtle тук.

Ако раница Coolpack Turtle не е подходящ размер за твоете дете, виж някой от другите модели раници за първокласници: