Каква раница да изберем за първи клас – Coolpack Joy S

0

Знаем, че изборът на ученическа раница за първи клас понякога може да бъде труден. Не се притеснявай – тук си на правилното място. Ще откриеш подробна информация, снимки и видеа за най-предпочитаните раници за първокласници на Coolpack, за да направиш най-правилния избор за твоето дете.

Първо – кратко напомняме кои са критериите по които е важно да изберем раница за първи клас:

  • Размер – важно е раницата да не е твърде голяма, нито твърде малка. Изберете ученическа раница, която е подходяща за пропорциите на тялото – важно е да не е по-широка от раменете на детето и да не пада под кръста му. 
  • Отделения – за някои деца е по-удобно да имат едно голямо отделение, в което да лесно да виждат всички учебници. Други предпочитат повече джобове и отделения, за да подредят всички учебници и принадлежности по техен избор. 
  • Важно е раницата да бъде с подсилен гръб.

От тази статия ще научиш повече за Coolpack Joy S. Този модел е подходящ за първокласници, както и деца в предучилищна група. Моделът Joy S е един от най-леките, малки и компактни ученически модели, изключително подходящ за по-ниски и фини деца

Coolpack Joys S - Раница за първи клас

Раницата е с размери 37 х 28 х 17 см и вместимост от 21l. Раницата има три различни по големина отделения. Във второто отделение раница има джоб-органайзър, за дребни вещи като пари и ключове. 

Coolpack Joy S е с ергономичен гръб, подплатен с EVA пяна за удобство при носене. EVA пяна e мека подплата над твърдия гръб, която създава комфорт при носене без да утежнява раницата.

Модели Joy S имат каишка за закопчаване през гърдите. По този начин тежестта на раницата се разпределя равномерно по цялото тяло. 

Ученическата раница е направена от здрава, водоотблъскваща материя, има два странични джоба за бутилки за вода и светлоотразителни елементи. 

Предимствата на Joy S: 

  • много лека и компактна
  • три отделения
  • твърд гръб
  • каишка за закопчаване на гърдите

Открий Coolpack Joy S тук.

Ако раница Coolpack Joy S не е подходящ размер за твоете дете, виж някой от другите модели раници за първокласници: