Избор на ученическа раница за първи клас – Coolpack Spiner Termic

1

Всеки родител минава през избор на ученическа раница за първи клас. Ние знаем, че сред толкова голямо разнообразие, изборът на ученическа раница може да бъде труден. Не се притеснявай – тук си на правилното място. Ще откриеш подробна информация, снимки и видеа за най-предпочитаните раници за първокласници на Coolpack, за да направиш най-правилния избор за твоето дете.

Първо, кратко напомняме кои са критериите по-които е важно да изберем раница за първи клас:

  • Размер – важно е раницата да не е твърде голяма, нито твърде малка. Изберете ученическа раница, която е подходяща за пропорциите на тялото – важно е да не е по-широка от раменете на детето и да не пада под кръста му.
  • Отделения – за някои деца е по-удобно да имат едно голямо отделение, в което да лесно да виждат всички учебници. Други предпочитат повече джобове и отделения, за да подредят всички учебници и принадлежности по техен избор.
  • Важно е раницата да бъде с подсилен гръб.

Всички сме намирали стари сандвичи, обелки от банани и смачкани солети в раниците на децата.

Модел Coolpack Spiner Termic не дава гаранция, че това няма да се случва, но благодарение на термо джоба за храна, такива открития няма да са толкова чести.

Coolpack Spiner Termic - Каква раница да изберем за първи клас?

Coolpack Spiner Termic е една от нааай-любимите и предпочитани раници на родители и деца. Тя е лека, има ергономичен гръб и много удобни отделения.

Раницата е изключително подходящ избор за деца от 1-3 клас. Тя е с размери 41 х 30 х 13cm и вместимост 24l. Раницата има три различни по размер отделения + термо джоб за храна. По този начин:

  • Храната ще стои отделно и няма опасност да засегне съдържанието на раницата.
  • Храната ще е свежа за по-дълго време.

Модели Spiner Termic имат твърд гръб, подплатен с EVA пяна за удобство при носене. EVA пяна e мека подплата над твърдия гръб, която създава комфорт при носене без да утежнява раницата. Раницата има и подплатени презрамки, които се регулират, светлоотразителни елементи и два странична джоба за бутилка.

Раница за първи клас Coolpack Spiner Termic

Предимствата на избор на ученическа раница Spiner Termic: 

  • удобен размер и форма, предназначени за деца 1-3 клас
  • три отделения
  • твърд гръб и подсилено дъно
  • термо джоб за храна

Открий раници Coolpack Spiner Termic тук.

Ако раница Coolpack Spiner Termic не е подходящ размер за твоете дете, виж някой от другите модели раници за първокласници: