6 малки детайли, които никога не сме забелязвали в “Приятели”

0

Смешки с колегите

Всички обичаме да си правим шеги с колегите. Екипът на Приятели не е по-различен. Хората от снимачната площадка са обичали да се разнообразяват с малки шеги като… картоф. 

Естел и много й таланти 

Свикнали сме да гледаме Джун Гейбъл като Естел – ексцентричната агентка на Джоуи. Правило ли ви е впечатление коя е сестрата, която присъства на раждането на Бен? 

Добре де, КАК??

Всички сме се чудили как дивана в Central Perk е винаги свободен за шестимата приятели. Сценаристите са избрали деликатен начин да ни го покажат.

Изглежда мястото е било резервирано. Табелката е сложена с цел да намекне, че преди да отидат някой от тях сигурно звъни, за да запази дивана. Или пък в определен час Гюнтер просто слага табелката и чака Рейчъл да дойде…

Съобщение от непознат

Най-големите фенове, които са гледали сериала по няколко пъти (тоест всички) със сигурност са забелязали дъската, на която Джоуи и Чандлър си оставят съобщения. В епизода, в който обраха апартамента им, съобщението не е от нито един от двамата. 

Съобщението е именно от човека, който обра апартамента им и на него пише “Thanks for all of your stuff”. Гадничко. 

Рождения ден на Рос

Два различни епизода, в които Рос говори за рождения си ден. Добре де, Рос, кога е?

Лайф хаковете на Джоуи

Всички знаем, че Джоуи е далеч по-умен отколкото изглежда. (Ако не броим няколко случки) 

Помните ли, когато Фийби разбра, че номерът написан на банкомата е всъщност PIN-а за картата на Джоуи? Джоуи е избрал този код, защото на старите телефони с клавиатура, 5639 са именно цифрите, които ще натиснеш, за да напишеш Joey. 

Имаме само две думи – Borderline genius.

Ако и вие сте фенове на сериала, не забравяйте да видите нашите продукти тук