Розова котка е обърнала гръб на френски булдог. Пиксели живеят в пълна хармония с шарени емоджита. Футболни и баскетболни топки летят към целта със супер скорост. 

Не, това не е сцена от някой научнофантастичен филм. Това е само малка част от новата колекция на най-cool и креативната марка раници – CoolPack! 

За пореден път CoolPack изненадват с разчупен дизайн и нестандартни идеи. Затова и се превърнаха в любимата марка на всички малки и големи ученици. Те са свежи, различни и гарантирано привличат всички погледи! 

В свят, в който възможностите са неограничени все по-рядко можем да намерим нещо единствено по рода си и неповторимо. Е, CoolPack доказа, че невъзможни неща наистина ня-ма. Техните модели не просто са cool, но и се открояват с цветните светове и вниманието към всеки детайл. Това ги прави и безспорен лидер в избора за раница за най-критичните – тези, които най-добре знаят кое е наистина cool – учениците.

От друга страна CoolPack показаха, че за да си номер едно не е достатъчно само да си cool. Отношението към детайла съвсем не се изчерпва само до външният вид. Те залагат както на огромна доза креативност при дизайна, така и на безкомпромисно качество при изработката на всяка раница. Но дори това не е всичко – CoolPack отделят специално внимание на функционалността, така че всеки сантиметър от раницата да работи за теб. От ергономичния гръб, който се грижи да се чувстваш добре до малките джобчета, които правят деня ти и дори теб самия по-организиран. 

Използвайки най-качествените и здрави материали, в съчетание с неповторими дизайни CoolPack се превърнаха в различната марка раници. Това е марката, която превърна раниците в изкуство и ни показа колко cool е да си различен.